01


Mixeaza combinatii de cate trei articole vestimentare, fie ca doresti sa le vinzi, fie doresti sa le cumperi si trimiteni-le.

 

02


Pentru persoanele care doresc sa vanda galeria prezentata din articolele personale percepem un comision modest in schimbul prelucrarii comenzii. Pentru persoanele care doresc sa faca asta doar pentru fun avem pregatite deja cadouri si comunitatea noastra este in plina ascensiune.

 

03


Nimic nu este lasat la o parte. Toate articolele sunt analizate de echipa noastra si fie ca publicam sau nu tu vei primi un raspuns.


01


Dorim sa devenim un site de anunturi in toata firea, sa oferim posibilitatea persoanelor pasionate de fashion sa realizeze venituri considerabile din pasiunea lor.

 

02


Munca si experienta sunt principalii pioni. Inercam sa devenim din ce in ce mai buni, tu sa devi din ce in ce mai bun, dar mai multe despre mix3 gasiti aici.

 
Indiferent ca decizi sa publici un magazin intreg pe mix3, sau doar sa te inspiri din colectiile noastre, iti multumim pentru sustinerea acordata. Ne indreptam spre 10K de utilizatori si primul giveaway! Va multumim!