La noi si
cumperi si vinzi!


Daca ai prea multe haine si te pricepi sa faci outfituri extraordinare nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra raspunde oricarei solicitari in maxim 2 zile lucratoare.
Datorita faptului ca sustinem o gama variata de stiluri vestimentare, asteptam de la dumneavoastra cele mai indraznete mixuri de haine intalnite pana acum!
 

Marketing
si toate celelate


Oarecum, noi facem aproape toata treaba pentru tine. Tu ne trimiti povestea, poze si descriere de minim 100 de cuvinte pentru fiecare articol, iar noi publicam si promovam mixul tau.
Ai un profil al tau. Toate comenziile tale le vezi in timp real, poti negocia sau face schimb cu un alt vanzator si astfel realiza cele mai tari mixuri vestimentare.
*in curand
 
 
 

Servicii
pentru magazine


Avem pregatite strategii de promovare personalizate in functie de necesitatiile fiecarui magazin, baza noastra de utilizatori este intr-o ascensiune fara precedent in intreaga noastra cariera.
Va punem la dispozitie suport dedicat, percepem comisioane modeste si avem un singur scop: satisfacerea unei nevoi atat de des intalnita, realizarea unui outfit bun!
 

Asta este munca
— prezentata in linii mari.


Daca doriti sa stiti cum fumctioneaza mix3 am scris pentru dumneavoastra aceasta prezentare. Gasiti absolut tot ce aveti nevoie sa stiti pentru a va da seama daca suntem solutia ideala sau nu.


Suntem intr-o continua dezvoltare, asteptam cu drag sugestiile voastre.